Rembrandtlaan 13, 2102 BN Heemstede 023-5282180 sjef@sjefspianoles.nl

Referenties

Wil je ook een reactie geven op de pianolessen of uitvoeringen? Stuur dan jouw berichtje aan Sjef via de contactpagina.

Reacties

Pianoles sjef Doeve

We wonen sinds kort in Heemstede en waren op zoek naar een pianoleraar voor onze dochter van 8 jaar. Via een vriendin kreeg ik de website door van Sjef Doeve.
Onze dochter gaat elke week met zoveel plezier naar les. Hij is volgens haar zo aardig, grappig en ze leert veel in een half uurtje. Elke dag oefenen is daarom ook geen probleem voor haar.
We zijn heel blij want muziek maken is zo mooi.
Groet, Renate Hekman

Mooie website Sjef.
Groetjes, Annelou Bangert

Wat was het weer een fijne les afgelopen woensdag 2 sept. Ik kom altijd enthousiast bij je vandaan.
Vooral het voorspelen : “Zo kun je het spelen en jij kan het ook !!” Dat stimuleert mij om thuis lekker aan de slag te gaan.
M’n oude piano donderdag ingeruild en een nieuwe komt er aan. Zo kom ik de coronatijd op een speelse manier door.
Tot de volgende keer. Groetjes van Marion Ebbers.

Dag Sjef wat was het ontzettend leuk om je weer te zien en om er zo bij te mogen zijn! Het lacherige van Guusje was toch wel tekenend dat ze het wat spannend vond. Maar nu thuis had ze hele verhalen over wat ze met je had gedaan en aan het hele gezin de water oefening voor gedaan mét ogen gesloten 😜. Ze vond het super leuk Sjef en zei net spontaan: ‘Sjef is echt heeel lief’. Dus leuk dat je energie in haar wil stoppen om haar idd met de wondere wereld van muziek kennis te laten maken. Bijzonder!
Floor

Hoi Sjef,
Zo, nu even meer tijd voor een reactie. Je website bekeken, ziet er mooi en leuk uit. Er straalt een soort enthousiasme van mijn scherm….heel uitnodigend hoor! Misschien over een tijdje ook nog wat korte filmimpressies van een les/concert/zang.
Henk van Oort